Paalutustyöt Vantaa.jpg

PERUSTUKSIEN PAALUTUSTYÖT

Teräspaalutus Helsinki.jpg

MEILTÄ SUJUU

PERUSTUKSIEN PAALUTUSTYÖT

Scanpile Oy yritys toteuttaa perustuksien paalutustyöt huolellisesti ja aikataulussa. Toimialueemme kattaa koko Suomen. Käytössämme on alan parhaat laitteet. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme laadukkaammaksi ja nopeammaksi jolloin työmme palvelee kaikkien tarpeita. Yrityksemme toiminta alkoi urakoitsijoiden pulasta tällä paalutuksen alalla. Yrityksemme omistajat eri aloilta yhdistivät voimansa ja perustivat Scanpile Oy:n palvelemaan keskitetysti asiakkaidemme tarpeita teräspaalutuksissa. Haluamme kokoajan kehittää tekemistämme tehokkaampaan ja modernimpaan suuntaan ja sitä kautta palvella asiakkaitamme paremmin. 

MARKKINOIDEN KATTAVIN PAALUTUSTARJOUS

Haluamme että asiakas tietää mitä on tilaamassa. Tarjouksestamme ilmenee kaikki yksityiskohdat selkeästi jolloin asiakkaan on turvallista tilata paalutukset asennettuna meiltä. Laskutamme tietenkin vasta kun työmme on hyväksytty ja valmis.

KATTAVAT PAALUTUSPÖYTÄKIRJAT

Teemme valmiista kohteista aina kattavan dokumentaation joka sisältää 

tarkat teräspaalun määrät sekä tarkemittaukset jolloin asiakkaalla on

tarkka tieto siitä kuinka paljon teräspaalua maahan on asennettu.

SSAB:n sekä HTM:n TERÄSPAALUT JA TARVIKKEET

SSAB:n sekä HTM:n teräsputkipaalut ovat suomalaisia tuotteita ja niissä käytettävät erikoislujat teräslajit S440J2H ja S550J2H on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Lujasta S550J2H teräksestä valmistetut RRs-paalut täydentävät perinteisten RR-paalujen tuotevalikoimaa. Käyttämällä lujempaa S550J2H-teräslajia, voidaan paalun kantokykyä lisätä merkittävästi verrattuna RR-paaluissa käytettävään S440J2H-teräslajiin. Kasvanutta paalun kantokykyä voidaan hyödyntää vähentämällä paalujen lukumäärää. SSAB:n asiakkaalle tämä tarkoittaa säästöjä perustuskustannuksissa.

https://www.ssab.fi/tuotteet/terasluokat/infrastruktuuri/tuotteet/steel-piles-micropiles